Mens vi venter på at verstingene blir tatt...

Vi har lenge visst at under Bush sitt regime skjedde det litt av hvert som ikke burde skjedd, men endelig blir det satt lys på disse sakene. Eksempelvis er John Ashcroft, som var justisminister i USA i 2005, nå i fare for å bli saksøkt etter noen ulovlige arrestasjoner for mange år siden. VG skriver om Abdullah al-Kidd som ble arrestert, ikke fordi han hadde gjort noe, men fordi han var et vitne og de ville ikke at han skulle forsvinne.
En annen sak som kanskje skal tas opp er fangemisbruk-saker. Terrormistenkte har ikke akkurat møtt etterforskere/torturister som var nøytrale i sine fordommer. Og dette har ført til litt samme stemning som i Kongo føler jeg. Tvungne tilståelser.

Jeg ser fram til at de skal ta Bush, Condoleezza Rice, og selvsagt Dick Cheney. De er virkelig verstingene selv og bør betale for det de har gjort. Det er ingen hemmelighet at Bush og co. drev med tortur.
Waterboarding er en godt brukt tortu...nei, forhørsmetode. Dette har de selv innrømmet at de godkjente bruken av. La dem gjennomgå det selv, også kan vi høre om de fremdeles ikke ser på det som tortur.


Vg: 1# 2# 3# 4# 5# 6# 7# 8#

Ingen kommentarer: