Julekalendere på nett

Julekalendere på nett finner man på mange forskjellige internettsider. Tine, filmweb, komplett, netcom, tele2, donald...etc.. Følg linken så finner du mange.

En fellesnevner er vel at stort sett INGEN av disse kalenderne har NOE med jula å gjøre. De skulle heller kalt det "reklamekalender". Det eneste de gjør er å "tvinge" deg til å sette deg inn i deres produkter i et håp om at DU er den heldige utvalgte av alle de titusner som deltar i samme konkurransen.

En annen fellesnevner er at de fleste er ute etter medlemmer til nettsamfunnene sine. Du MÅ lage deg en konto og logge deg på før du får svare. Frustrerende? Ja!

Men sånn bortsett fra det så er jeg selv med i ca. 30 kalendere hver dag. Det går fint det:) Tar ca. 1min per kalender, kommer litt an på hva spørsmålet er, men alle svar finner man om man googler det.

Topp 3 kalendere som jeg anbefaler:
Din Side
Gjerrigknark
1001spill

Disse er relativt lette å svare på. Og har gode premier. Din side gir en spotifyinvitasjon i premie, og det er ingenting å kimse av! Det tilsvarer MANGE MANGE sanger gratis, lovlig og med minimalt reklame.

1 kommentar:

Ane sa...

Hah! Skjønnt e det ikkje? <3 Trivelig å ha d og her!